sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Kesäkuntoon 2028

Kyllä se niin on asia, että tämä viimeinen kymppi joka jäi pyörimään, on alkanut ärsyttää sen verran että kyllä se nyt saa lähteä. Koska toistaiseksi paras lääke kaikkiin vaivoihin on ollut ihana Alku-valmennus, niin kaivelen ohjeet taas naftaliinista ja palaan ruotuun. Viime aikoina on tullut rällättyä maitotuotteiden kanssa enemmän, samoin gluteenittomuudesta olen lipsahdellut, ja niinhän se on töpseli kestotukossa ja silmät kutisee ja pakki jumissa. Miks sitä ei vaan usko hyvällä, että jotkut asiat on selkeästi parempia jonkun muun mahassa. 

No, joka tapauksessa. Mun äiti voitti FB-arvonnassa uuden Alku-valmennuksen, joten samassa imussa lähden kyytiin entisillä ohjeilla. Pari viikkoa mennään vähän tiukemmin, ja sen jälkeen pääsee taas siihen ihanaan rentoon Alku-moodiin, jolla oon toistaiseksi parhaat tulokset kaikin puolin saanut. Viikon ruokalistaa tässä jo etukäteen pallottelen, eikä muuten ahdista yhtään. Tämähän ei ole dieetti, vaan paluu kestävämpiin ruokailutottumuksiin takaisin. Suosittelen. :)

Ihana kevät ja aurinko (vaikka nyt piileksiikin). Juhlia edessä, loma vasta edessä, mökki- ja grillikausi edessä. Eilen kävin katsomassa painonnostokisoja, ja kyllähän ne mukavasti buustaa treenimotivaatioo itelläkin. Nyt vaan syömiset kuosiin ja sorvin ääreen niin siinähän se onnistumisen salaisuus. Kohta ei tule taas treenitaukojakaan kun nuhat ja köhät ja sinuiitit jää vilja- ja maitotuotteiden ylikäytön myötä pois. Mistäänhän ei tarvitse kokonaan luopua, pitää vain löytää se itselle sopiva määrä.

Kampaajallakin tuli käytyä ja sain haaveilemani merenneitohiukset. Nyt on kyllä jo pesujen myötä haalistunut hirveästi, mutta sentään tasaisesti. Ja kuulemma tästä on mahdollista saada loputon leikki värien kanssa, se kuulostaa ihan hyvältä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti