sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Ylös kuopasta

Viimeinen viikko on mennyt enemmän ja vähemmän harakoille. Sairastelun takia treenitauko on venynyt melkein kahteen viikkoon, ja käytännössä se tarkoittaa aina myös ruokavaliosta lipsumista. Aamupala jää pois, lounas jää pois, sitten syödään leipää tai jotain muuta joka ei pidä nälkää, ja illasta syödään kaikki mikä kiinni saadaan. Se on uskomatonta, kuinka nopeasti se tuohon menee. Ja heti kun liike pysähtyy, vaikka silloin erityisesti pitäisi pitää edes ruokavaliosta kiinni. Siinä vielä yksi ratkaisematon arvoitus, miksi nämä tornit kaatuvat aina yhdessä.

Mutta ei auta murehtia, enkä niin teekään. Nyt istun lusikka kauniisti kädessä "puuhtoa" syömässä, huomenna saan postista paketin Fitnesstukulta ja sitä myöten CLA palaa aamupillereihin. Paketissa vähän muutakin pientä kivaa motivaatiovälinettä. Ja motivaatiovälineistä suurin; huomenna alkaa viikon kestävä tutustumisviikko paikalliseen crossfit-seuraan. Pakettiin kuuluu 5 treenikertaa, ja kuvaus kuulosti aika kattavalta. Lisäksi tutustumisviikko on täysin maksuton!

Nyt sarvikuonon kanssa nenän kimppuun, voiton puolella ollaan taistelussa minä vs. sinuiitti, mutta vielä saa vääntää. Aloitti oikealta, jatkoi vasemmalta, ja mulle NIIN alkaa riittää jo! Jos nyt väkisin jotain hyvä haluaa keksiä mitääntekemättömyydestä, niin joululahjat on kaikki hankittu (kiitos verkkokaupat!) ja uusi tukkakin on päässä. Ite tein ja säästin, ja se on varmaan taas kaks viikkoa kun alkaa kyllästyttää. Ihme tauti tämäkin krooninen hiustenmylläys.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti