Melko riittoisa setti tuli tällaisilla määrillä:
650 g broilerin rintafileitä
1 makea sipuli
3-4 valkosipulin kynttä
Päälle kastike:
2,5 dl kanalientä (Reformin luomukuutiosta)
2 dl (eli 1 plo) Hellman's American Smokey BBQ-kastiketta
1 prk tomaattipyreetä
1 rkl (luomu)hunajaa
suolaa ja mustapippuria
Laita fileet ja sipulit reiluina lohkoina uunivuokaan ja sekoita kastike, kaadetaan fileiden päälle niin että ne lähes peittyvät. Paistetaan 200 asteessa n. 30 minuuttia, jonka jälkeen tiputetaan paistolämpötila 125 asteeseen ja annetaan olla vielä 2-2,5 tuntia. Lopputulos on miedosti savunmakuinen, haarukalla revittävä liha. Mausteita tässä oli varsin varovasti koska tarkoitus oli myös lasten syödä, aikuisporukalle tehdessä olisin tujauttanut sekaan vaikkapa viipaloitua chiliä tai cayennepippuria.
Gluteenittomat sämpylät ja pulled chicken, salaattia ja puhvelinmaitomozzarellaa

Gluteeniton pizza nyhtökanasta, alla chilitomaattimurskaa, päällä lisäksi kirsikkatomaatteja ja ananasta, ja edelleen sitä puhvelimozzarellaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti