maanantai 29. kesäkuuta 2015

Ensimmäinen päivä uutta ohjelmaa

Olisi pitänyt aamulla ottaa kuva niistä mun eväistä, ei hitto, mun säkki oli isompi kuin päivystysvuoroa aloittavalla lääkärillä. Siinä tovi jääkaapin edessä toisiamme tönittiin, kun kumpikin yritti sulloa pakaasinsa kylmän puolelle. Kaikki tuli syötyä, hieman tuntui sisällöllisesti laihalta aiempaan verrattuna, mutta kyllä sillä lounasaikaan asti jaksoi. 

Lounaassa ei kyllä ollut kehumista; ilman rasvaa pannulla paistettu kana ei ole kovinkaan hyvää. Kentucky burnt chicken sai kaveriksi pienen nökösen riisiä ja pari kourallista höyrytettyjä nuppuvihanneksia. Ennen sitä söi kuin selkäänsä otti, mutta ei sitä jäänyt lisääkään hinkumaan. Parin tunnin päästä aivan järkyttävä nälkä, siitä vielä 1,5 tuntia kun pääsi välipalalle. Siis juomaan mukillisen protskujuomaa. Näillä nyt pitäisi sitten jaksaa tunnin bodycombat tempaista parin tunnin päästä. 

Noooo, nyt on tosiaan ensimmäinen päivä ja kokonaiskalorit tipahti kerralla aika paljon sen lisäksi että prot/hh-suhde muuttui aika paljon. Vettä koneeseen ja aika hoitaa ongelman. Onneksi tuo CLA ja burnerit hillitsee näläntunnetta vähän lisää, joten kyllä tämä tästä. Sain vähän tarkennusta ohjelman toteuttamiseen, ja apua saa kun pyytää, jos vielä muutaman päivän päästä meinaa olla nälän puolella. Enkä usko että niin on, kunhan ehtii tottua uuteen. Häntä pystyssä ja motivaatio vielä ylempänä!


********************

Jumpassa käyty, edeltävästi muutama kyykkysarja painoja lisäten, salissa kuuma kuin kattilassa. Tarvinneeko sanoa että ei oikein kulkenut. Muuuutta käyty on kuitenkin, ja käteen jäi punainen naama, muutama litra hikeä paidassa ja imakasti hellät reisiperkeleet. Tajusin tässä nyt kun parasta aikaa pupellan PÄIVÄLLISTÄ kello 21, että vähän munasin tämän ensimmäisen päivän. Minähän olisin ennättänyt - ja olisi pitänytkin - ehtiä syödä/juoda kaksi välipalaa ennen tuota combatia. Noooo, sitten ensi kerralla tätäkin viisaampana.

Kyllä ruoka on muuten hyvää, kun on tarpeeksi nälkä. Menee vaikka tämä Kentucky burnt chicken alas irvistelemättä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti