keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Big Spender

No juu, lähtihän se mopo taas keulimaan Fitnesstukussa - eihän kukaan tilaa ikinä vain muutamaa erilaista pilleripurkkia, eihän? Juu ei, ne saattaa mennä vaikka matkalla rikki, jos niitä ei ole kääritty esimerkiksi näihin ihanuuksiin. 


Mutta entäs, kun sinne jäi vielä suunnilleen seitsemätsadattuhannet muut ihanuudet, joita tekis mieli? Ja lisäravinneosastolta jäi uusimatta burner-tilaus, vaikka ne mun käyttämät on nyt -50%. Ja entäs se koko laatikollinen Questbar-patukoita, joihin olen onneton itseni koukuttanut - siinäkin oli joku tarjous. 

No, tähänkin ongelmaan löytyi taas ainakin tilapäinen ratkaisu! Olen siis työpaikallani määräaikainen sijainen, ja sain tänään taas jatkoa puoleksi vuodeksi eteenpäin. Näin ollen voin jatkaa tolkutonta törsäämistäni motivaatiovälineisiin vielä ainakin toukokuun loppuun asti. Ja sitten jos jään työttömäksi, niin on ainakin roipetta kirpparilla myytäväksi, hörhör.

Työvuorolistatkin saatiin, ja ihana listantekijä oli muistanut vienon toiveeni joulukuun toisen viikon työajoista - minä pääsen kuin pääsenkin niille kaikille viidelle ilmaiselle crossfit-treenikerralle!!!

Upea Shirley Bassey ~ Big Spender


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti