keskiviikko 18. marraskuuta 2015

If it zips it fits!

Saliaamu ja järkkymättömällä päättäväisyydellä uudestaan tuliterien revontulihousujen kimppuun. Jotain on tapahtunut parin päivän aikana, koska niissä saattoi jo ajatella lähtevänsä päivänvaloon. Varsinaisesti kuvat ei imartele ei minua eikä ihania housuja, mutta onpahan todistettu että päälle ne menee - if it zips, it fits! Vetskariahan näissä tosin ei ole, vaan yllättävän pitkät kiristysnyörit joille on etukaistaleessa oma pikkupussi. Henkilökohtaisesti ihmettelen hieman ratkaisua, en äkkiseltään keksi ketään kuka haluaisi epämääräisen myttyröllykän mahansa päälle (näkyy kuvissa), juuri kun ollaan menossa sinne missä kaikki on "tikis" (paitsi ite). 

Yläkroppatreeni tosin oli vuorossa, eli housujen kyykkäysominaisuuksien testaus jäi odottamaan ensi kertaa. Materiaali on ihana päällä, ja mahtava kuosi piristää mieltä kaikin tavoin. Jos treeni ei mene ihan täysillä tehoilla syystä tai toisesta, niin ainakin edes housuissa tähtiä näkyy! Suosittelen, ja nythän minulla sitten polttelee aivan hirveästi ne loputkin huikeat värit ja kuosit, joissa näitä byysia Fitnesstukusta löytyy. Rakas Joulupukki...?

Ruoka hellalla muhimassa, kohta iltavuoroon. Jos ei sijoitusarpajaisia ole järjestetty uusiksi aamupäivän aikana, niin muistaakseni operatiivinen blokki kutsuu. Tarkoittaa suomeksi kirran päivystystä. Ihanaa päivää harmaasta sateesta huolimatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti