maanantai 16. marraskuuta 2015

Parasta laihispizzaa ever!!

Tässä meidän BC-ryhmässä on monta ansioitunutta kotikokkia, joiden jalanjäljissä me vähemmän luovat sitten taaperretaan herkkuhimoissamme. On vielä testaamatta kaikenmaailman muffinsit ja muut namit joita tytöt on kehitelleet mm. pancake-jauheista.Testaamatta on ihan siltään myös puddingit, lähinnä skyrit ja protskupatukat on toimittaneet herkkujen virkaa korvaamalla silloin tällöin väli- tai iltapalan.

Mutta tänään. Iski totaalinen kyllästyminen kanaan kaikissa muodoissaan, riisiin, bataattiin - ihan kaikkeen mitä tässä on viime viikot syöty. Sitten muistin että fb-ryhmässä vilahti ihan naurettavan helppo pizzaohje. Joten ei muuta kuin laita James kauppaan ja ala plärätä reseptiä. Helposti käsiteltävä taikina oli nopeasti kaulittu ja täytetty, ja paistamisen aikana (+ hetkinen vetäytymistä päälle) kerkesi hyvin nykäistä viikkotreeni kolmosen, joka on hyppytreeni. Sori alakerran naapuri (joka oli ennen meillä töissä).

Pohja (2 annosta):

110 g durumvehnäjauhoja
ripaus suolaa
ripaus leivinjauhetta
vajaa desi vettä
pikkutilkka oliiviöljyä

Vaivaa, kauli, täytä. Minä laitoin päälle chili-tomaattimurskaa muutaman ruokalusikallisen, purkillisen tonnikalaa ja n. 60 g Polar 5% raasteena. Tarkempaa aikaa en katsonut, mutta 250 asteessa tuosta pienestä kiekosta tuli ihan sopivaa. Tämä juusto ei järin väriä ota, joten ennemmin piti vahtia ohuen pohjan reunojen palamista.

Kylkeen lasi cokis lightia, ja hetkeksi unohtaa millään dieetillä olevansakaan. Suosittelen pontevasti!

Ai niin joo. Ne byysat tuli postissa, ja on kyllä vielä vähän tarpeettoman tiukat. Byäää! Turhaan kärsin karmean aamuvuoron töissä revontulet silmissä lepattaen, kun ne nyt sitten kuitenkin jää vielä kaappiin kasvamaan. En kyllä palautakaan, on se niin älyttömän vähästä kiinni. Mut silti.

Pizzatime!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti