perjantai 20. marraskuuta 2015

Lunta, lapsia ja turvapaikanhakijoita

Ihana lumisade ja sen verran viileää, että se hetkeksi jopa tarttuu maahan! Ihana ensimmäinen vapaapäivä pitkästä viikonlopusta! Sain nukkua vähän turhankin pitkään, ja uloslähtö viivästyi sen verran että jäi sitten lumileikit vähän lyhyeksi kun mies miekkonen hyytyi aika nopeasti. Mutta koska lumi näyttäisi nyt pysyvän maassa edes tuon hetken, niin eiköhän me iltapäivästä lähdetä uudestaan kokeilemaan kuinka liukuri kulkee.


Paino oli muuten tänä aamuna samoissa lukemissa kuin 5 vuotta sitten, ennen ensimmäistäkään raskautta. Kauan siinä meni, mutta nyt on viimeinenkin kilo niistä poltettu. Ja nythän sitä vasta varsinaiseen muokkailuun ja kiristelyyn aletaan päästä. Siitä muistuttikin ikävästi ihan järkyttävän kamala lounas; kylmää kanaa jääkaapin pohjalta kaivetuilla höysteillä, joista penskat söi puolet koska tahtoivat myös tomaattia, ja vähän lisää tomaattia. Aku sentään sanoi kauniisti "kiitos!" joka viipaleen jälkeen. Maistuis varmaan sullekin ei kenellekään! No joo, ehkäpä tässä pian saadaan vähän todellisuudentajua näihin First World Problemseihin, kun maanantaina aukeaa uusi hätämajoitusyksikkö naapuriin. Ja todellakin  naapuriin, meidän parvekkeelta vois melkein hypätä rakennuksen katolle. Toivotaan rauhaisaa yhteiseloa ja lieveilmiöiden (lakanapäät ja polttopullot) pois pysymistä. Onko teillä kokemuksia rinnakkaiselosta turvapaikanhakijoiden kanssa? Nyt kehiin kaikki plussat ja miinukset.
Oiskohan muuten aika päivittää rillit, naama on sen verran ohentunut että nää Frostit lököttää vinossa koko ajan. Mulla ois kyllä jo katsastettuna yhdet iiiiihanat Bvlgarit... Enää tarttis kaivaa jostain rahat niihin! Lumista päivää kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti