torstai 19. marraskuuta 2015

Kosto maistuu parhaalta kylmänä - esittelyssä "puuhto"

Koska läskisodassa kaikki keinot ovat sallittuja, myös suhteellisen rajatun dieetin sisällä on yllättävän hyvin mahdollisuuksia vaihteluun ja soveltamiseen. Perinteisesti sanalla "soveltaa" on pahaenteinen kaiku kun puhutaan painonhallinnasta, minä ainakin miellän sen ensisijaisesti aiempaa toimintaani kuvaavaksi ilmaukseksi; millä vippaskonsteilla olisi mahdollista jatkaa entisenlaista mellastamista herkkujen parissa, ja silti kutistua. Tiedoksi, jos joku vielä elelee tässä onnellisessa harhassa: sellaista sovellusta ei ole olemassakaan. Se ei yksinkertaisesti toimi. Se on juuri niin yksinkertaista ja silti niin äärimmäisen vaikeaa. On valittava, kumpaa enemmän haluaa. Se on se vaikein asia, mutta kun valinta on pään sisällä valmis, homma helpottuu huomattavasti.

Olipa pitkä intro niinkin yksinkertaiselle aiheelle kuin aamupuuro! Meillä ei ole mikroa, joten lämmin puuro on monena (yleensä kiireisenä) aamuna hidas ja hankala vaihtoehto. Jos on tuorepuurojen ystävä ja omaa hyvän muistin, voi aamupalan laittaa edellisenä iltana jääkaappiin tekeytymään. Minulla on surkea muisti, joten minun salainen aseeni läskiä vastaan on blenderi. Kaurahiutaleet, raejuusto, oliivi- tai kookosöljy, kuitulisä ja sokeriton mehukeitto blenderiin ja nupit kaakkoon. Samaan aikaan kun "puuhto" (puurovaahto) myllää koneessa, ehtii hyvin esim. pukea itsensä tai yhden kolmesta tenavasta, tai kuten minä yleensä teen, ottaa päivän pillerit. 

Valmennuksen ulkopuolella olen syönyt minulle hölötinkohtaisesti laaditun ruokaohjelman mukaisesti viiliä, mysliä, munanvalkuaisia ja mehukeittoa. Niitä en ole kokeillut vatkata millään lusikkaa järeämmällä, mutta by all means, vapaasti voi ja kannattaa kokeilla. Aamupalassa onkin parasta se että se harvoin epäonnistuu, ja jos niin sattuu käymään, se on vain se yksi ateria. Mealpreppauksen varjopuolihan oli se, että sitä pieleen mennyttä keitosta särvitään monta päivää.

Ohessa kuva tältä aamulta, toistetaan 7 x viikossa. Ai niin joo, kuvasta puuttuu CLA-kapselipurkki, syystä että ovat akuutisti päässeet loppumaan. Onneksi Fitnesstukku auttaa tässäkin asiassa, siellä on käytännössä aina jotain hyvässä tarjouksessa, ja tuo Star Nutrition-merkki on koko ajan tarjolla erinomaisella hinta-laatusuhteella. 

"Puuhdon" ohella napsin siis aamuisin monivitamiinitabujamagnesiumia, vahvaa D3-vitamiinia yhteensä 100 microg eli 2 tbl, äkäisen rasvanpolttajan ja uutena lisäyksenä C-vitamiiniporetabletin. Liukenee hetkessä ja maistuu ihan hyvältä.

Ja tiedoksi vielä, en saa Fitnesstukulta mitään provikoita kampanjoimisesta, se vaan on niin helkkarin hyvä kauppa että sitä tekee mieli mainostaa. Lisäravinteita ja treenivaatteita myy moni muukin. Läheskään kaikkia en ole testannut, mutta tasapuolisuuden nimissä kehaisen tähän samaan palaan myös suomalaista Fit4You:ta ja ruotsalaista Undisputed-verkkokauppaa. Tuotteet tulee muutamassa päivässä (paitsi nyt jos posti menee lakkoon), ja tuotakaan ruotsalaista kauppaa ei kannata säikähtää, palvelu toimii myös suomeksi.

Aamuinen vaa'alla käynti teki tästäkin taas yhden ilon päivän. Vertaistuki, ryhmähenki, asiantunteva ohjaus ja inspiroivat tsempparit (koko BC-ryhmän ihanat naiset ja bodyidolit Satu Kalmi ja Jutta G) kuuluu myös ehdottomasti niihin sallittuihin ja suositeltaviin aseisiin. Haters gonna hate, mutta nämä ihmiset saa uskomattoman paljon hyvää aikaan! Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti