maanantai 30. marraskuuta 2015

Ilmainen laihdutushaaste!

Aion tässä lähitulevaisuudessa avata tarkemmin erilaisia menetelmiä, joilla olen vaihtelevalla menestyksellä painoa pudottanut. Nyt on kuitenkin sen verran väsymys ja flunssa päällä (juu, ja treenitauko sen kuin pitkittyy) että jääköön odottamaan parempaa päivää. 

Sen verran kuitenkin lyhyesti pitää mainostaa, että fitnessurheilija Susan Saarinen aloittaa huomenna oman vastineensa yhteiseen painonhallintahyvään! Eli Facebookissa starttaa huomenna Susanin johdolla ilmainen 10 viikon haaste onnistumiseen, ruokavalion muutokseen ja treeni-innon löytämiseen. Susan seuraa ryhmänsä viikoittaista edistymistä ja antaa vinkkejä matkan varrella. 

Kokemuksesta voin sanoa että minulle nämä erilaiset valmennukset on aina antaneet kaivattua lisäpotkua niin ryhmäkurin kuin vertaistuenkin muodossa. Yleensä ovat enemmän ja vähemmän maksullisia, mutta tämä on täysin maksuton. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, koska tässä et todellakaan voi menettää mitään, paitsi rasvaa! Lisää aiheesta ainakin Susanin blogista, joka löytyy tästä linkistä. Tapahtuman FB-sivu puolestaan löytyy täältä. Susan on itse pudottanut painoaan n. 40 kg ja treenannut itsensä bikini fitness-lavoille. Kaikki mukaan vaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti